Ce înseamnă pentru tine sa faci fapte bune?!

 

Ce înseamnă pentru tine să faci fapte bune?!
Am să îți răspund eu: pentru mine ATTU înseamnă să fac fapte bune însă, nu doar atât. ATTU este mai mult decât un ONG, este o familie, un grup de oameni care au același scop, ne gândim la lucrurile  care ar putea să îi ajute pe copii să evolueze și mai mult, ne gândim la educație, la respect și cel mai important, la iubirea față de semeni.

 

 

Nu suntem perfecți, nici nu ne dorim asta, suntem cea mai bună versiune a noastră, ne dorim ca faptele realizate pană acum într-o zi să dea roadele dorite.
Când am venit aici nici eu nu credeam atât de mult în mine, am avut emoții la prima întâlnire cu ATTU și nu aveam încrederea de astăzi.
Pot să spun că și eu sunt un caz reușit al acestei asociații. Mereu și mereu trebuie sa fim creativi, să fim motivați să ne spunem părerile și ideile, asta ne ajută pe noi, dar cu siguranță și pe cei din jurul nostru.
ATTU a avut până acum aproximativ 30 de campanii.  Campanii în care i-am ajutat și le-am adus un zâmbet copiilor din mai multe orașe.

Totul începe prin a găsi școala care din punctul nostru de vedere are nevoie de ajutor. Apelăm și ne îndreptăm spre ea cu mici cadouri pentru copii dar și cu activități educaționale, pentru că pe asta ne bazăm și asta ne dorim să PROMOVĂM EDUCAȚIA.

Oricând simți că vrei să faci fapte bune dar și să participi la încercarea noastră de a-i încuraja pe copii pentru a evolua, te așteptăm cu drag.
Să încercăm să nu ne mai gândim numai la noi, ci să ne gândim cum să  ajutam viitorul. Viitorul care acum deține o mașinuță și se joacă cu păpușile, viitorul sunt ei!!! Copiii care ne așteaptă cu brațele deschise mereu când revenim la ei în oraș, asta pentru că noi îi ascultăm, îi înțelegem și îi încurajăm, așa cum numai noi știm să o facem.

Pentru mai multe detalii vă las contul de facebook al asociației : https://www.facebook.com/taratineriloruniti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.