Incearcă să-l gasești pe el printre toti cei care te vor numai o noapte.

Incearcă să-l gasești pe el printre toti cei care te vor numai o noapte.

Intr-o zi, ai să vezi că există barbatul atent, iubitor și dornic să te aibă în bratele lui. Vorbesc de bărbatul acela care vrea o singură femeie, o visează noaptea în timp ce doarme și ziua o privește ca și cum ar fi ultima zi în care ar putea să facă asta. Este atat de real, el există! A fost, este sau o sa fie in viata ta. Chiar dacă tu nu l-ai observat, nu îl observi sau nu îl vei observa niciodată.

Secretul aste ca și bărbatul iubitor să vrea să devină cea mai bună variantă a lui, dar numai și numai pentru tine. Să devină un bărbat mai bun, mai atent, mai calm și mai responsabil. El se îndragostește greu, dar se îndragostește cu adevărat. Asteaptă să te cunoască ca om, ca femeie, ca prietena iar mai apoi ca iubită. De la iubită, în ochii lui devii destul de usor „viitoarea soție”. Pentru el e ușor sa ajungi acolo, asta pentru că el știe când îi apare prințesa. Știe când e momentul să lupte, când e momentul să își arate sentimentele frumos păstrate, precum un cufar cu bijuterii vechi.

De foarte multe ori, noi, femeile cerem din ce in ce mai multe, nu stim unde să punem punctul și să ne oprim. Însă, dragele mele, știu sigur că din greseli invățăm, chiar dacă repetăm greselile de cateva ori. Intr-o zi frumoasă o să putem să fim cea mai buna versiune a noastra.

În viața mea a existat un EL, cel care m-a făcut să mă simt specială și foarte protrejată. Iși dorea cu adevarat să mă aibă în brațele lui, să mă atingă, chiar și să mă privească. Uneori simteam că prin mine respiră, prin mine își vede viitorul și nu ar fi renunțat la mine pentru nimic și nimeni. Când mă uitam în ochii lui vedeam cum cu mine de mână își dorește să se plimbe să își trăiască secundele, minutele și ani… A venit in tara pentru mine, multe, multe surprize, plimbari si zâmbete. Cea mai frumoasă surpriză este sa vezi că încearcă să te surprindă în fiecare secundă. Să îți fure un zâmbet la fiecare respirație, că ți-ar da luna de pe cer doar pentru a-ți vedea zâmbetul de care s-a îndrăgostit. Zâmbetul ăla pe care vrea să-l vadă în continuare, zi de zi, secundă cu secundă. Și-ar dori ca zâmbetul tău să-l moștenească îngerul care l-ar striga „tata”. Asta înseamnă să întâlnești un bărbat adevărat, un bărbat dornic să te iubească și să te prețuiască. Încearcă să-l găsești printre toți cei care te vor o noapte și să-l păstrezi o viață!

4 thoughts on “Incearcă să-l gasești pe el printre toti cei care te vor numai o noapte.

        1. Buna, da, ai dreptate, însa îl regretam în perioada în care am scris articolul, nu neapărat publicat, ma refer scris (adică cu 2-3 luni înainte să îl postez).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.