Muncește și luptă pentru succesul la care visezi în fiecare zi!

Muncește și luptă pentru succesul la care visezi în fiecare zi!
Nu trebuie să pierzi nici o zi, luptă zilnic pentru visul de care iți amintești mereu când cineva te întreaba ce iți place să faci sau ce vrei sa devii.
De ce doar să visezi? Nu a zis nimeni că să ajungi acolo e ușor, dar știi și tu că nu e imposibil. E greu, insă fă-ți un pachet cu MUNCĂ+ SPERANȚE și cu fiecare zi care trece ai să te afli și mai aproape de momentul în care tu o să îți trăiești visul. Fii ambițios, atent și stabileste-ți idealurile, așa ai să ști ce drum să urmezi! Fii foarte clar și sigur pe lucrurile pe care vrei sa le obții. Ia un carnețel și notează-ti mereu ce vrei să atingi, poate chiar zilnic/ săptămînal/ lunar și încercă să realizezi ce ti-ai notat (deschide cât mai des carnețelul). Trebuie să crezi în tine și in visele tale, care sigur sunt realizabile.

Vrei să renunți? Sa renunți nu este o opțiune! Oamenii ambițioși nu cred în probleme sau obstacole, ei cred în provocari, atunci când au un eșec, ei le consideră doar oportunități. Depinde foarte mult de cum vrei să vezi lucrurile, vezi partea goală sau plină a paharului? Cea mai buna metoda să devii ambițios este să nu gândești negativ să înveți că lucrurile se întămplă cu un motiv.

Însă am un lucru care vreau să vi-l mai spun, în situatia asta există și o capcană, să nu confunzi succesul cu fericirea… Altfel n ai să fii fericit nici când ai să îți atingi visul. Pentru că fericirea trebuie să o avem zilnic în noi, nu să fie ceva ce ar trebui să depindă de succes.
E normal ca atunci când ai succes și îți place ce faci să fii și mai fericit, dar nu trist că nu ai succes. Tu știi ce e mai bine pentru tine, însă nu fi dur cu tine niciodata, nimeni nu e 100% multumit de propria persoana( dar un 85% ar trebui sa fim). Mereu este loc de mai bine, mereu poți să avansezi și evoluezi, la orice vârstă poți învăța lucruri noi, de la multe persoane. Niciodată să nu consideri că știi totul sau mai rău că nu știi nimic. Ai încredere în tine, poti sa fii cea mai buna variantă a persoanei tale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.