Nu e greu sa lupti pentru ea!

Vrei? Lupți! Nu vrei? Gasești scuze…

Tu vrei sa lupți pentru ea? Oare chiar îți dorești ce își dorește ea? Știi cum să lupți pentru ea?

Nu e deloc greu să lupți pentru ea, iubita și viitoarea ta soție. Dacă simți că ea e persoana aia pe care o așteptai, nu ezita să lupti pentru ea!!

Evident, da și ea are defecte, tu nu ai? Mama ta nu are? tatăl? sora? Dar cu toate astea…ea are cele mai multe calităti căutate de tine la o femeie. Are în privire ceva ce te face să tremuri, atunci cand o privesti. Atunci când te atinge….și da, toate astea nu țin o vesnicie.

Chimia și fluturașii cer hrana… hrana pe care tu impreună cu ea, o să o oferiți atunci cand este nevoie. Hrăniți-va cu iubire, atenție, rabdare, cu puțină înțelegere și cu cât mai multe activități împreună.

Cu ce rost să ai chimie alături de ea în primele 3 luni? Cu ce rost să fie femeia mult așteptată dacă nu lupți să rămână acolo?

Cu ce rost să o iubești din toata inima primele 5 luni ca mai apoi să spui „e a mea și nu-mi bat capul.” ?

LUPTĂ, LUPTĂ CU TOATE ARMELE TALE, nu o lăsa să creadă ca e o oarecare. Femeia adevarată, uraște asta, oricât de mult te-ar iubi, daca o faci să se simtă o oarecare incet, incet o sa vrea să plece de lângă tine. Pentru că ea vrea să fie specială pentru bărbatul ei.

Luptă zilnic, luptă cu tine să dai tot ce e mai bun din tine, pentru femeia care mereu vrea să fie pentru tine frumoasă și atrăgătoare. Ai grija de ea, fii barbatul grijuliu de care ea are nevoie, fii ceva pe care ea se poate baza oricand. Fii stalpul ei si ea o sa ti fie o viata, o femeie adeverata, o femeie cu stil, o femeie fidela si mama copiilor tai.

Dacă o lași să plece, pe ea, mai devreme sau mai târziu vei regreta și atunci probabil, ea o să fie în sfârșit specială pentru cineva.

One thought on “Nu e greu sa lupti pentru ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.