Trăiește cum îți place!

Trăiește cum îți place!

Îți place să fii vesel, să faci lucrurile care îți aduc un zâmbet? Îți plac glumele și lucrurile naturale? Atunci continuă așa, chiar dacă în jurul tău sunt oameni posomorâți și triști sau oameni care te privesc cu dispreț atunci când treci pe lângă ei și tu afișezi un zâmbet larg pe fata. Ar fi frumos să încerce și ei să facă asta, însă dorința lor e ca și tu să fii trist doar așa ca să fiți la egalitate, ar vrea să te plangi și tu ca ei mereu… Că e urât afară, că le-a căzut cafeaua din mână, că nu stiu cine a făcut ceva de „neimaginat”…si bineînțeles ei sunt în măsura să îl judece, însă cu toții știm cât de mult greșim când judecăm…poate schimbăm asta într-o zi.

Știm cu toții că ne dorim să aparținem unui grup, că este vorba de un grup la locul de muncă, școală sau facultate. Toți avem dorința asta, fie că recunoaștem sau nu, dar să nu ne schimbăm pentru a obține o anumită prietenie, sau pentru integrare unui grup!

Nu te schimba pentru ei, ei s-ar schimba pentru tine? Nu renunța la energia ta pozitivă pentru oamenii egoiști, fără sentimente, fără fericire, fără emoție, fără VIAȚĂ! Este nedrept să renunți la tine, pentru ei, pentru cei care nu te plac. Și știi de ce nu te plac? Pentru că tu ești fericit și în fiecare zi lupți să fii și mai fericit. Ei poate au fost manipulați și au întrat în turmă… Vorbesc de turma aia plină de oameni fără suflet sau milă, care dacă te-ar vedea văzut în strada ți ar arunca o singura privire , iar apoi își văd grăbiți de drumul lor …

Că doar ne grăbim mereu, spre ce nu înțeleg exact… Ne grăbim să creștem, să ne maturizam, să îmbătrânim..iar mai apoi să murim. Nu realizăm că asta facem zi de zi, în loc sa ne bucuram de fiecare secunda și să încercăm ACUM AICI să fim fericiți!! E foarte normal și să luptam pentru viitorul nostru să fim și mai fericiți și împliniți profesional sau personal. Însă.. de ce uitam de prezent? El nu merita trăit? El nu merita atenția noastră? Numai viitorul merită asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.