De ce ne-am schimbat camera? Ziua 2 in Egipt

De ce ne-am schimbat camera?

Și a venit prima dimineața în Egipt, cu un peisaj absolut superb.

Ah da, am uitat să specific, articolele de pe blog despre EGIPT (mini serialul) 😂 au în prim plan postarea pozelor de acolo și întâmplările de acolo.

Vreau să vă arăt cât mai multe, să știti câte ceva, să vedeți, poate o să călătoriți acolo❤ și eu aș fi vrut să citesc/ să văd asemenea articole înainte să merg acolo + că vreau să împărtășesc cu voi pozele și micile mele povești de acolo 🤗 Pentru mai multe informații (hotel, pret, avion…) îmi puteți și scrie pe facebook.

A urmat micul dejun care a fost deliciosssssssss 😍🥗🥪🍓🍌☕

A venit momentul să mergem la plajă

 

Dubios, nu prea am făcut poze pentru că nu am stat mult si bineînțeles mi-am protejat mânuța stangă dupa operație.Ne-am relaxat, chiar ne-am relaxat a fost prima zi în care Egiptul ne-a cucerit!!!!❤

Ne-am dus la masă, acolo ne-am întâlnit cu noii noștri prieteni din Romania👩‍❤‍👨  am stat puțin de vorbă despre excursii🛤🕍🗿🌅🏞ce să ne alegem, unde să mergem, ce să vizităm 🤔☺

Ne-am hotărât să ne întâlnim cu ghidul găsit de iubitul meu pe internet încă din București să îi plătim cele 2 excursii. SURPRIZĂ MAREEEEEEE!!! Ce am găsit în cameră când ne-am întors???


Am rămas în cameră dormind pănă la cină iar după cină, ne-am plimbat prin resort. Am făcut și ceva cumpărături am văzut într-un magazin ceva foooaarte interesant. O măsuță cu bacnote din multe țări, probabil de la turiștii care au trecut pe acolo🤔 Bineînțeles că am găsit și bacnote romanești 💪👍

După shopping, ne-am dus în cameră unde…. era friggg, surpriză, clima tot nu funcționa, deși în prima seară am semnalat acest lucru, a venit cineva și ne-a ajutat însă se pare că nu a funcționat ce a făcut domnul.

Eh… uite de aici a început mica poveste tristă care ne-a creat nervi… Alex, iubitul meu a fost la recepție a semnalat problema, cei de acolo au spus că imediat o să vină cineva să repare….Am stat 10, nimic, ne-am decis să sunăm de pe telefonul din camera la recepție, au spus că imediat vine cineva, după alte 10 minute…. eu deja aveam nervi 😂😒😤.

Alex s-a supărat și el pentru că e nașpa dacă mă supără pe mine cineva 👊. S-a dus din nou la recepție, n-a mai stat și a cerut altă cameră sau să vorbească cu un manager, am înțeles de la el, că cei de la recepție erau foarte calmi…Îi spuneau să se liniștească că se rezolvă, dar nu spuneau cum 😑. El a insistat și a vorbit cu asistenta managerului, aceasta ne-a spus că dacă mai așteptăm până mâine ne schimbă cameră cu una din zona principală. Camera noastră era aproape de plajă, noi stăteam într-o vilă unde erau 3 camere, foarte simplu și frumos, zona de cupluri mai exact, liniște, priveliște minunată, în zona aia erau numai căsuțe de genul. Am uitat să specific în primul articol că resortul era foooarte mareee, aveai de toate!!!

Bun, revenind la schimbul de cameră, Alex, a vrut atunci schimb, nu a doua zi!💪 Așa că a venit în cameră unde eu ațipisem cu o cămașă pe mine cea mai groasă haina de la mine 😂😂 și două pături.. Nu știu dacă era asa frig totuși acolo, dar intrase frigul în mine, cred că știti cum e.

Ne-am luat bagajele, a venit băiatul cu mașinuța și ne-a dus în zona de familii, mai aproape de recepție și puțin departe de plajă. Ne-am terminat ziua, într-o altă cameră mai calduroasă, cu un pat dublu aaa și fier de calcat 😎 pe care nu l-am folosit 😁

Ne „auzim” în următorul articol ❣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.